Бившият играч и приятелка на G-лигата, арестувани във връзка с

...
Бившият играч и приятелка на G-лигата, арестувани във връзка с
Коментари Харесай

Бивш играч от G-лигата на NBA Chance Comanche е изправен пред обвинения в убийство и отвличане след откриването на останките на жена

Бившият състезател и другарка на G-лигата, задържани по отношение на изгубването на 23-годишен медицински помощник от Вашингтон в Лас Вегас са упрекнати в похищение и ликвидиране, съгласно полицията.

27-годишният Чанс Команч беше освободен от Стоктън Кингс, филиал за развиване на Сакраменто Кингс, малко след ареста му.

Той е играл мач от G-лигата в Хендерсън, Невада, на 15 благи от Лас Вегас, нощта преди Марайна Роджърс да бъде забелязана за последно и оповестена за изчезнала.

Роджърс изчезна на 6 декември, когато беше на път да посети Лас Вегас и се качи в кола с приятеля си, Сакари Харнден, на 19 години, съгласно KLAS.

Въз основа на информацията, получена след ареста на Команч и Харндън, детективите съумяха да открият човешки остатъци, по-късно разпознати като Роджърс, в пустинна зона в Хендерсън, Невада, сподели полицията в прессъобщение.

Според полицията е открито, че Харнден и Команш са виновни за гибелта на Роджърс и двамата ще бъдат упрекнати в намерено ликвидиране...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР