Бившият холивудски филмов магнат Харви Уайнстийн продължи да пледира невинен

...
Бившият холивудски филмов магнат Харви Уайнстийн продължи да пледира невинен
Коментари Харесай

Харви Уайнстийн насилил 90 жени, пледира невинен

Бившият холивудски кино магнат Харви Уайнстийн продължи да пледира почтен в съда в Лос Анджелис по обвиняванията в полов тормоз и обезчестяване, повдигнати против него в Калифорния от пет дами, съобщи Франс прес.

69-годишният Уайнстийн излежава 23-годишна присъда от 2020 година по сходни обвинявания в Ню Йорк. През лятото тази година той беше изместен в Лос Анджелис - града на тогавашното му властване като кино продуцент, с цел да отговоря по нови обвинявания.

Уайнстийн е упрекнат, че е насилил или упражнил полов тормоз над пет дами в хотели в интервала сред 2004 и 2010 година Ако бъде приет за отговорен по всички тези обвинявания, го грозят 140 години затвор в допълнение към присъдата му от Ню Йорк.

Общо съвсем 90 дами, измежду които водещи холивудски звезди, упрекнаха Харви Уайнстийн в тормоз, полови похищения или обезчестяване. Много от тези случаи обаче са с изтекла отминалост, като някои от тях датират от 1977 година

Уайнстийн постоянно е отричал обвиняванията, както в Ню Йорк, по този начин и в Калифорния, потвърждавайки, че е имал единодушието на дамите. Следващото чуване в съда в Лос Анджелис е планувано за 25 октомври.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР