Крис Кристи се подиграва на Тръмп с „1-вото нещо, което не може да понесе“

...
Бившият губернатор на Ню Джърси Крис Кристи се похвали, че
Коментари Харесай

Бившият губернатор на Ню Джърси Крис Кристи се похвали, че живее „без наем“ в главата на Доналд Тръмп, след като бившият президент предприе нова атака срещу него.< /p>

Във вторник Тръмп изстреля изцепка на своя уебсайт Truth Social, казвайки, че Кристи „ТРЯБВА ДА ОТПАДЕ ОТ СЪСТРЕЗАНЕТО“.

Кристи, един от редицата кандидати, които се борят срещу Тръмп за Републиканската партия президентска номинация, каза, че това няма да се случи.

„Той само иска да си тръгна“, каза Кристи, като каза, че Тръмп „очевидно“ е гледал как той критикува бившия президент по телевизията, когато е публикувал това съобщение .

„Излагах истината за него“, каза Кристи, казвайки, че „единственото нещо, което не може да понесе“ е, когато някой достоверен човек го извика.

„Той знае, че аз Не съм просто някакъв политик, който говори за проблемите си. Аз съм човек, който го е направил, и то добре“, каза Кристи, отбелязвайки неговите 130 победи и нула загуби в преследването на дела за политическа корупция, когато беше американски адвокат.

„Знам колко дълбоки са проблемите му са и колко вредят както на Републиканската партия, така и на страната“, каза Кристи. „Няма да се махна от това състезание. Може би трябва да помисли дали да се оттегли от надпреварата, тъй като ще прекара по-голямата част от март и половината от април в съдебна зала във Вашингтон, окръг Колумбия.“

Това е препратка към началото на изборите на Тръмп на 4 март съдебно дело за намеса, едно от четирите наказателни дела срещу бившия президент.

Кристи гласува в едноцифрени числа от ниски до средни числа, далеч зад Тръмп и зад редица други кандидати като губернатора на Флорида Рон ДеСантис , новодошлия в политиката Вивек Рамасвами и бившия посланик на Съединените щати Ники Хейли.

И все пак бившият президент изглежда отделя изключително внимание на Кристи, като често отговаря на телевизионните му изяви, като го атакува в социалните медии, въпреки факта, че двамата някога бяха близки съюзници.

През 2016 г. Кристи стана един от първите видни републиканци, които подкрепиха Тръмп, и остана лоялен вътрешен човек по време на президентството на Тръмп, но след това се превърна в критик.

Вижте пълния му разговор с Кайтлан Колинс от CNN по-долу:

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР