Бившият голмайстор на Спартак (Варна) Иво Георгиев, който в момента

...
Бившият голмайстор на Спартак (Варна) Иво Георгиев, който в момента
Коментари Харесай

Иво Георгиев: Схеми със селски отбори няма да правим, Спартак ще тръгне начисто

Бившият голмайстор на Спартак (Варна) Иво Георгиев, който сега е един от радетелите “соколите ” да си върнат стадион “Спартак ” и прилежащата спортна база, бе посетител в студиото на Sportal TV.

Ставалият топреализатор на “А ” група нападател бе безапелационен, че върне ли си базите, Спартак ще стартира от най-ниското ходило пътя си нагоре към професионалния футбол. Георгиев отхвърли опцията възроденият и единен клуб да влезе в схеми и да се изкачи изкуствено в професионалния футбол.

“Събрали сме се разбрани хора. Ще се обединим за богатството на Спартак. Идеята е да създадем мощно ядро и да нападаме по почтен път завръщане в професионалния футбол. Искаме да тръгнем на чисто и да си извървим, както следва, нашия път ”, съобщи някогашният нападател на Дебрецен, Валдхоф Манхайм и Хонвед.

“Готови сме за обединяване. Гарантирам, че ще имаме поддръжката и на почитатели, и на предприемачи, стига да си вземем базите и тръгнем отнякъде. Няма да вършим схеми като ЦСКА и да тръгнем от “А ” група непосредствено, няма да се обединим с Аксаково, а ще тръгнем от най-ниското ходило и година след година ще се изкачим последователно нагоре ”, добави още Георгиев.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР