Бившият главен секретар на МВР Живко Коцев се самоуличава, че

...
Бившият главен секретар на МВР Живко Коцев се самоуличава, че
Коментари Харесай

Бойко Найденов: Живко Коцев се самоуличава, че е бил част от ОПГ

" Бившият основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев се самоуличава, че е бил част от проведена незаконна група ", разяснява пред БТВ някогашният шеф на Националната следствена работа Бойко Найденов.

По думите му това, че си бил очевидец, не те пази от покачване на обвиняване.

" Коцев от къде знае, че семейство Димитрови са контрабандисти, както споделя в свидетелствата, и за какво не са предадени на съд ", добави Найденов.

Според него първо би трябвало да е потвърдено някакво закононарушение, с цел да има незаконна група, а това е най-трудното. 

" Фактически от тук нататък Живко Коцев може да има ограничения в придвиждаването и напускането на страната. Това обаче не значи и че следствието не може да се приключи ", посочи някогашният шеф на Националната следствена работа. Според него, в случай че на Коцев са давани движимости и предмети, тогава може да се приказва и за рушвет.

" Наличието на някакви пари някъде нищо не приказва, в това число и на пуделите. Когато е имало данни за закононарушения, постоянно Националната следствена работа е правила следствие, само че не постоянно може да се потвърди нещо ", означи Найденов.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР