Бившият главен прокурор Иван Гешев обяви днес във видео чрез

...
Бившият главен прокурор Иван Гешев обяви днес във видео чрез
Коментари Харесай

След изявлението на Гешев - нов американски проект стартира

Бившият основен прокурор Иван Гешев разгласи през днешния ден във видео посредством своя фейсбук профил, че напуща прокуратурата и правосъдната система, като даде знак за влизане в политиката. Ето и част от мненията в обществената мрежа: 

Николай Хаджигенов

Бившият страж на дълбокото в страната....

" Какъв огромен гущер, а плаче? "

П. С.

Изгледайте, тая чутовна тъпня не за друго, а с цел да разберете, че битката с мафията за която приказва каскета е била против Иванчева и Петрова, които го махнаха, до момента в който изтърпява наказване в пандиза в Сливен...

Не, ли.

С голямо омерзение

Един елементарен АДвокат





 

Станислав Калейн

Нов американски план започва. Този път ще бъде още по-неуспешен, като всеки идващ сходен изкуствено разпространяван план на Козяк. Явно към този момент съществено липсват фрагменти, щом се стигна до това да ни пробутват Иван Гешев като герой против корупцията... това към този момент е тежка подигравка с интелекта на хората!

Симеон Ставрев

Intel влага 4.6 милиарда евро в цех в Полша. В България Гешев влиза в политиката.

Пепи Кънчев

След днешното послание на Иван Гешев към народа (не към нацията) чакам да оглави оня патриотичен  политически план дружно с Недялко Недялков, Александър Урумов и Бареков. Заявката е направена.

Какво ли ще бъде името на партията му?

Мартин Карбовски

В петминутно послание към народа някогашният основен прокурор Иван Гешев даде поръчка, че влиза в политиката.

Той разгласи, че напуща правосъдната система, а като виновни за предварителното преустановяване на мандата си уточни политици и олигарси, които не са желали делата им да стигнат до съда.

" Аз направих своя избор - да не мълча и да не преклонявам глава пред несправедливостта.

Днес приказвам последно като  магистрат, откакто съблюдавах закона и след тридесет години работа за хората подадох оставка като прокурор.

Стела Николова

Отдавна не бях гледала криво-ляво зрелище, само че през днешния ден Гешев явно, разчитащ на късата памет на хората изнесе такова.

Само нека кръсти новата партия " КТБ "!

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР