Бившият главен прокурор Иван Гешев обяви, че създава гражданско родолюбиво

...
Бившият главен прокурор Иван Гешев обяви, че създава гражданско родолюбиво
Коментари Харесай

Гешев обяви, че създава гражданско родолюбиво и консервативно сдружение, наречено “Справедливост за България”

Бившият основен прокурор Иван Гешев разгласи, че основава гражданско родолюбиво и консервативно съдружие, наречено„ Справедливост за България ”. В живо включване във „ Facebook ” Гешев посочи, че сдружението ще е учредено на християнската нравственос и българските обичайни фамилни полезности.

По думите му то ще се бори за възобновяване на справедливостта, смазана от олигархичния модел в последните години.

Според него Народното събрание се крепи единствено, тъй като е превърнато в леговище за имунитети.

Никога в новата ни история България не е била поставяна в унизителното положение, в което е през днешния ден, съобщи във „ Facebook ” Иван Гешев като посочи, че виновността за това е на политическата върхушка, отпред с ръководещата коалиция, съединена след години обети, че в никакъв случай няма да е дружно.

По думите му никой към този момент не мисли за България и за народа, като това не може да бъде търпяно повече, тъй като другояче децата ни няма да останат тук.

А, когато бъде призната оставката му като редови прокурор, Гешев изрази желанието си да застане до всички, които споделят паниката за бъдещето на България.

Последваха въпросите към Гешев. Първият бе обвързван с водача на ГЕРБ Бойко Борисов. По думите имунитетът на Борисов е спрял прокуратурата да го арестува. Към него Гешев насочи апел:

Гешев посочи, че против Бойко Борисов и съпартиеца му Даниел Александров, против който прокуратурата желае да организира следствие за осъществено блудничество, има събрани задоволително доказателства за внасяне на каузи в съда.

По думите му Борисов не е бил благополучен от това, че Гешев е станал основен прокурор, защото е желал поста да бъде ангажиран от жена.

В отговор на идващ въпрос Иван Гешев отхвърли да е назначен от Борисов и Делян Пеевски.

Иван Гешев бе запитан и дали ще сътвори политическа партия, както и къде ще бъде позициониран планът му - в ляво или дясно. Тук той направи прилика към романа „ Тютюн ”.

В тази връзка Гешев е осъзнал, че никоя прокуратура не може да се пребори с кражбите, далаверите и корупцията, в случай че те са се трансформирали в държавна политика.

Гешев дефинира работата си като основен прокурор като гръмоотвод, защото е трябвало да обира офанзивите против прокуратурата, с цел да може сътрудниците му да работят умерено.

По време на живото лъчение в обществената мрежа токът в студиото, от което Гешев отговаряше на въпроси спря. След това живото лъчение продължи, само че в мрачно студио и снимано не от професионална инсталация, а от телефон. Според Гешев очевидно се минава във форма на партизанска война.

Според Гешев очевидно страхът от един човек, зад който стоят група запалянковци, е голям. По думите му той е бъг в матрицата, който системата желае да в профил. Иван Гешев добави, че има предпочитание да отговори на всички въпроси, само че го стопират преднамерено. Заради това тръгвал на обиколка в цялата страна, с цел да приказва очи в очи с хората и да отговори на въпросите им.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР