Бившият германски национал от турски произход Месут Йозил покани президента

...
Бившият германски национал от турски произход Месут Йозил покани президента
Коментари Харесай

Месут Йозил покани Ердоган на сватбата си

Бившият немски национал от турски генезис Месут Йозил предложения президента на южната ни съседка Реджеп Тайип Ердоган на сватбата си.
 Турска хубавица с сантиментален жест по адрес на Месут Йозил (снимка)
30-годишният полузащитник ше мине под венчило със звездата от турските сериали Амине Гюлше през лятото на тази година. Ердоган е поканен като почетен посетител, само че не е ясно дали ще участва.

Йозил очевидно доста харесва Ердоган, защото за първи път се срещна с него през 2018 година и получи неодобрение от страна на публичното мнение в Германия, където не утвърждават изцяло методите на ръководство на турския президент.

Любопитното е, че невестата на Йозил също се употребява от богатствата на двойното поданство. Освен турско, тя има и шведско.

Тя е родена и израснала в Швеция, а през 2014 година печели купата Мис Турция. Това й открива пътя към киноиндустрията. Амине Гюлше се е снимала в някои от най-хитовите сериали, измежду които " Сега и вечно ".

İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal`de forma giyen Mesut Özil, Cumharbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Özil ve nişanlısı Amine Gülşe, Cumhurbaşkanı Erdoğan`a düğün davetiyelerini sundu.https://t.co/vt7zhWiliO pic.twitter.com/cX0FpuVawI
— Spor Arena (@sporarena) March 16, 2019
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР