Бившият германски национал Бастиан Швайнщайгер официално обяви, че слага край

...
Бившият германски национал Бастиан Швайнщайгер официално обяви, че слага край
Коментари Харесай

Бастиан Швайнщайгер обяви края на състезателната си кариера

Бившият немски национал Бастиан Швайнщайгер публично разгласи, че поставя завършек на кариерата си. 35-годишният халф бе цели 17 години в професионалния футбол.

Голяма част от кариерата му мина в Байерн (Мюнхен). Той игра още за Манчестър Юнайтед и Чикаго Файър. С Германия стана Световен първенец. Той към този момент има покана да стане част от щаба на Бундестима.

" Скъпи почитатели, пристигна времето да сложа завършек на дейната ми кариера. Това ще се случи в края на този сезон. Бих желал да благодаря както на вас, по този начин и на тимовете ми Байерн (Мюнхен), Манчестър Юнайтед, Чикаго Файър и националния отбор на Германия. Вие направихте това необикновено преживяване действителност. Разбира се, бих желал също по този начин да благодаря на брачната половинка си Ана Иванович и моето семейство за тяхната поддръжка. Донякъде се усещам носталгично, като се сбогувам с дейния спорт, само че пък в това време чакам с неспокойствие новите провокации. Ще остана правилен на футбола. Големи благодарности за времето, което прекарахме дружно. В сърцето ми постоянно ще има място за вас!

Ваш, Басти ", написа Швайнщайгер в обществените мрежи.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР