Бившият генерален директор на Роскосмос Дмитрий Рогозин заяви, че през

...
Бившият генерален директор на Роскосмос Дмитрий Рогозин заяви, че през
Коментари Харесай

Рогозин твърди, че най-модерното руско оръжие тръгва за фронта до месеци

Бившият общоприет шеф на " Роскосмос " Дмитрий Рогозин съобщи, че през идващите няколко месеца в зоната на по този начин наричаните от Кремъл " специфични военни интервенции " в Украйна " ще бъдат доставени най-съвременни съветски оръжия.

Както акцентира Рогозин в изявление за РИА " Новости ", представено от, съветските войски би трябвало да употребяват най-модерните технологии на бойното поле, които от време на време липсват.

" Знам, че ни би трябвало доста време, с цел да седнем и да караме бързо, тъй че чакаме, че през идващите няколко месеца съветският отбранително-промишлен комплекс ще достави както съветските въоръжени сили, по този начин и надлежно милицията на ЛНР и ДНР с оръжейни системи, които ще им разрешат да победят ", сподели някогашният началник на " Роскосмос ".

По-рано Дмитрий Рогозин съобщи, че се създават леки ударни дронове за войските на Донецката и Луганската национална република.

Преди това Рогозин съобщи, че е оглавявал инспекционната група от военни съветници " Царски вълци " в зоната на съветската експанзия в Украйна, която оказва военна и техническа поддръжка на войските на ДНР и ЛНР. Той съобщи, че групата разрешава на разработчиците да употребяват своите оръжия и военни комплекси, които до момента не са били пускани в произвеждане, по време на съветската експанзия.

Бившият началник на Роскосмос също по този начин съобщи, че не се съмнява, че съветските въоръжени сили ще победят в спора с Украйна.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР