Бившият футболист Ваня Джаферович стана жертва на хейтърска атака. Злобните

...
Бившият футболист Ваня Джаферович стана жертва на хейтърска атака. Злобните
Коментари Харесай

Бившият футболист Ваня Джаферович стана жертва на недоброжелатели

Бившият футболист Ваня Джаферович стана жертва на хейтърска офанзива. Злобните мнения в общественото пространство избиват и в действителността. Ваня е заварил колата си сутринта с нарисуван пенис на вратата на багажника. " Трудно ми е да преценява какво е желал да каже създателят, само че съм сигурен, че би трябвало да измия колата ", написа Джаферович към фотото, съобщи " Телеграф ".

Очевидно присъединяване на брачната половинка му Евгения в " Игри на волята " към момента носи негативи за фамилията й. Джаферович показа в изявление за Мон Дьо, че не съжалява за нищо, което е направила в шоуто.

Ваня пък от самото начало защитаваше брачната половинка си, както всеки мъж би направил. 

По-рано Ваня показа, че последните месеци са били сложни за фамилията му, тъй като са се сблъскали със гибелта на обичан човек, а в това време е валял непрекъснат хейт към тях. " За страдание през последните няколко месеци получихме и доста гадни мнения, закани и бяхме унизени. Повечето от тях бяха написани необразовано, с необяснима завист и ненавист, което ме кара от ден на ден да изгубвам вяра в това общество. Как може да мразиш някого, откакто не го познаваш и си го гледал единствено по телевизия? Как може да възпитаваш децата си по този метод? ", написа Ваня в обществената мрежа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР