Бившият футболист Стойко Сакалиев напусна Къщата на Биг Брадър тази

...
Бившият футболист Стойко Сакалиев напусна Къщата на Биг Брадър тази
Коментари Харесай

Стойко Сакалиев аут, Никита с най-висок вот

Бившият футболист Стойко Сакалиев напусна Къщата на Биг Брадър довечера. Той събра минимум зрителски избор за оставане в шоуто. Затова пък участника с най-голям рейтинг се оказа най-хулената от съквартирантите - Никита Джонсън.

Златка Райкова и Благой Георгиев, както и Албена Вулева също се разписаха с огромен интерес да продължат в риалитито. По този метод те се избавиха по-рано от елиминациите, а Стойко остана да се бори за гласовете на феновете с рапърът Wosh MC и гримьорчето Цеци Андреев.

Стойко спи с рускиня

Напускането на футболиста разстрои всички в Къщата. Джулиана показа, че ще и липсва. А Благой и хип-хоп изпълнителя даже се разплакаха. „ Толкова прочувствено овакантяване не си припомням “, призна водещият Ники Кънчев. Пред него Стойко съобщи, че е спечелил Съквартирантите с сексапил и смешки. „ Показах на хората, че животът е хубав “. Според футболиста, шоуто ще завоюват Златка и Благой. „ Виждам, че тяхната обич е същинска “.

Голата истина за Златка Райкова

Утре, в следващия епизод на Big Brother: Most Wanted ще забележим по какъв начин Съквартирантите се борят за време за диалози с най-близките си. Златка изиска тест за бременност, дали чакат дете с Благой и ще и предложи ли той скоро.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР