Бившият футболист на ЦСКА-София Николай Бодуров прекарва социалната си изолация

...
Бившият футболист на ЦСКА-София Николай Бодуров прекарва социалната си изолация
Коментари Харесай

Бодуров: Хегемонията на Лудогорец вече 9 години не е случайна

Бившият футболист на ЦСКА-София Николай Бодуров прекарва обществената си изолираност в дома си в Благоевград, само че към този момент няма самообладание пандемията да отмине, да си откри нов тим и да играе футбол. Централният бранител даде изявление за bTV, в което приказва за късия си престой в иранския Естеглал, обстановката в родния футбол и готовността да помогне на националния тим във всеки един миг.
 Бодуров: Винаги ще почитам Гриша Ганчев " Като множеството дейни спортисти, и на мен тази обществена изолираност не ми се отразява добре. Най-хубавото в този интервал е, че имаш време за фамилията. Свикнал съм цялостен живот да спортувам. Не е прелестно това състояние, уповавам се скоро да отмине всичко и да се върнем към естествения си метод на живот. Тренирам, доколкото мога в домашни условия. Излизам на открито да търча, общо взето се оправям. Най-много се губи физическата подготовка, тъй като издръжливостта мъчно се наваксва. Може би в самостоятелния спорт е по-лесно, тъй като нямаш потребност от сътрудници, а в колектива би трябвало да се съобразяваш с доста неща ", разгласи Бодуров.

" Чувам се с сътрудници, най-вече от моето потомство. С Петър Занев, Станислав Манолев, Пламен Николов постоянно се чуваме. С Божинов също. Имах предложение от него за онлайн чат в " Инстаграм ", само че това не е моето. Не съм доста по обществените мрежи, просто не съм подобен вид - да занимавам хората с моето всекидневие. Коментираме най-вече футбол - български тимове, в международен мащаб, даже политика. Интересуваме се от всичко и нямаме самообладание да завърши карантината ", добави бранителят.

Заради неучтивост от финансова позиция, Бодуров е отказал да продължи контракта си с иранския Естеглал. Въпреки това е останал извънредно прелестно сюрпризиран от отношението на хората в Техеран и вниманието, което е получил: " Не ми се ходеше на никое място, само че изискванията бяха положителни. Желанието ми и в този момент е да си остана тук, към този момент не съм първа младост. "
 Славия - ЦСКА-София @@@
" Хегемонията на Лудогорец към този момент 9 години не е инцидентна. Организационно клубът е най-добре. Левски и ЦСКА са привикнали да са първи, в този момент има трети тим, който ги задушава и ги нервира. Затова би трябвало да се вдигне равнището. За да стигнат Лудогорец, другите тимове би трябвало да си подобрят равнището си във всяко едно отношение. "

" Винаги се веселя да играя за националния тим. Да оказвам помощ с каквото мога, най-малкото с опит. Има какво да дам на националния тим, на младите играчи. Има потребност от опитни футболисти. В националния тим би трябвало да има хора със сърце, наложително с качества, и най-много с темперамент. Мачове като идния с Унгария се взимат единствено с темперамент! Само с млади футболисти, изключително с нашия нрав, просто няма по какъв начин да стане. Повечето млади са в обществените мрежи и самочувствието ни е отвън футболния терен”, твърди Бодуров

" Искам да си намеря тим и още веднъж да играя постоянно. Пак да изпитам насладата от футбола, тъй като той е наслаждение за мен. Ако имаш сърце, хората го правят оценка. Може да не ти се получава, само че гориш ли в играта, даваш ли всичко от себе си... хората го виждат. “

" Преди 10 години имаше доста неповторими футболисти в България. В момента са малко. Един от качествените футболисти е Тодор Неделев. Няма футболист с повече качества от него, само че пък той има други неналичия и си ги знае. Ако имаше всичко, щеше да е доста напред ", разгласи Николай Бодуров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР