Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла коментира успеха

...
Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла коментира успеха
Коментари Харесай

Майкъла: Някои играчи трябва да си плащат, за да играят

Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла разяснява триумфа на " алените " над ЦСКА 1948 с 4:2. Илиев призна, че ЦСКА, който е играе на " Българска войска ", съгласно него, е достоверен и загатна, че изобщо не може да отличи някои от българските футболисти, които играха на " Васил Левски ".

„ Отборът, който е на „ Армията” е ЦСКА. Все още с играта сме обратно, само че се надявам, че все по-добре ще играе тимът. Има някакво напрежение в клуба, това е главното. Не мога да го обясня, постоянно последните пет-шест години по някое време става по този начин. Точно сме създали добър тим за Лудогорец и сме неуверени. Сега сме в такова състояние. Разликата сред ЦСКА 1948 и ЦСКА е доста огромна, само че на организация, посрещане на посетители, настаняване и всички екстри във футбола. Лошото е, че почитателите на ЦСКА ги няма. Те не са удовлетворени от играта, не са удовлетворени от организацията в клуба и има нещо, което не е както би трябвало. Има играчи, които не знаят какво значи ЦСКА, а и в управлението. Не може да се примиряваш с ниско равнище на работа, игра и отношение”, стартира Майкъла.

„ Това със Стоилов е безумство, няма го на никое място. В клуб като ЦСКА не може да има такива неща. Няма по какъв начин почитателите да са наставник. Собственикът го е назначил, а Стойчо е довел доста играчи, с които ЦСКА завоюва милиони евро. Да, не е вярно, само че това е бизнес. ЦСКА се устоя с най-малко 17-18 милиона. При тази разлика на парите и девет чужденци, които играят би трябвало без проблем да спечелим. Днес бихме с късмет”.

„ Много сериозен предприемач е Ганчев, с цел да се откаже елементарно от ЦСКА. Надявам се да остане в клуба, разяснява се, че ще пристигна доста сериозен предприемач. И той обича ЦСКА, само че за мен главното е, че страната би трябвало да обърне внимание на футбола. Оттам идват всички проблеми. С тези български играчи би трябвало да се оправят националните тим, а те нямат качества. За това не е отговорен БФС, а клубовете. Работи се непрофесионално с ДЮШ. Виждате равнището на играчите, които играят. ЦСКА 1948 съвършена организация и виждате какво става, това им е равнището. Това е единственият късмет, само че по-голяма част от тях би трябвало да си заплащат, с цел да играят, а не да получават заплати”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР