Бившият футболист на ЦСКА (114 мача, 36 гола) и националния

...
Бившият футболист на ЦСКА (114 мача, 36 гола) и националния
Коментари Харесай

Велизар Димитров: Футболистите трябва да слушат Любо Пенев

Бившият футболист на ЦСКА (114 мача, 36 гола) и националния тим (31 мача, 3 гола) Велизар Димитров от края на януари е изпълнителен шеф на родния си клуб " Миньор " (Пк). И се пробва във втородивизионния клуб да направи такава организация, че той да стане конкурентоспособен на отборите от елита. 

" Ясно ми е, че нещата не са лесни, съобразяваш се с доста неща. За страдание множеството клубове са по същия метод, само че постоянно би трябвало да се стремиш да постигнеш положителни резултати. Идеята е да оказваме помощ с това, което сме видели, и да подобрим структурите на клуба - споделя Димитров в изявление за , обещано във връзка неговия 42-ри рожден ден през днешния ден. - Ясно ми е, че почитателите постоянно желаят и е обикновено " Миньор " да е в елита, само че когато видиш обстановката, би трябвало да бъдеш реалист. Ще влезем в „ А “ група, ще ни бият и ще изпаднем, а задачата не е това. Идеята е да се направи нещо функциониращо, с цел да може да се надгражда непрекъснато. Ако тръгнем да афишираме някакви упоритости, лъжем себе си и хората. Ние към момента имаме пропуски по повод въз основата – мъчно намираме къде да упражняваме. Първо би трябвало да оправим тези неща, би трябвало да намерим още хора, които да оказват помощ. Ако се случат всички тези неща, тогава с най-голямо наслаждение – тъй като аз съм максималист човек, както треньорите и управлението. "

Димитров приказва и за утрешния мач-реванш в шампионата за Купата на България сред " Лудогорец " и " ЦСКА-София ". Срещата е в Разград, като първият дуел приключи 1:1 в столицата.

" ЦСКА има сили да в профил " Лудогорец ". Това, че мачът (в София) не беше приключен по най-хубавия метод, по никакъв метод не демонстрира, че ЦСКА е по-слаб. Мисля, че ЦСКА стоеше много по-убедително в първата среща и няма мощ, която да им пропречи да го създадат на реванша. Мисля, че е изцяло действително да победят. Обаче да не забравяме, че играят със мощен тим с доста качествени футболисти ", счита някогашният национал.

Той е на мнение, че Любослав Пенев може да успее в " ЦСКА София ", единствено в случай че футболистите го слушат:  " Един тим може да има и най-хубавите футболисти, само че в случай че те не извършват напътствията на треньора, се получава посредствена игра. Дори единствено двама или трима да не вършат това, което желае треньорът, не се получава. В ЦСКА се смениха няколко треньори, които имаха своите тактики. И играчите би трябвало да се замислят дали проблемите са единствено в треньорите. Защото в последна сметка те са хората, които на следващия ден излизат да играят 90 минути ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР