Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Райън Гигс е отстранен от

...
Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Райън Гигс е отстранен от
Коментари Харесай

Уелс изгони Гигс, заплашва го затвор

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Райън Гигс е отхвърлен от поста на селекционер на Уелс, заяви формалният уебсайт на асоциацията. Основната причина е обвиняването против него за домашно принуждение против приятелката му, за което бе задържан предходната година.

Футболната асоциация за Уелс взе под внимание решението на прокуратурата на Краун да упрекна Райън Гигс. Днес против него публично беше повдигнато обвиняване в нахлуване, причиняване на пострадване и дейности на принуждаване, което се санкционира със затвор до 6 месеца и/или санкция до 5000 паунда.

„ В тази връзка публично разгласяваме, че селекционер на Уелс на Евро 2020 ще бъде Робърт Пейдж, а негов асистент ще бъде Алберт Стюйвенберг. На по-късна дата ще бъде свикано съвещание на борда на уелския ФА по отношение на бъдещето на Гигс ", се споделя в изказването на федерацията.

Както е известно, на 3 ноември Гигс беше задържан след недоволство от някогашната си другарка Кейт Гревил. Бившият национал беше отведен в полицейското ръководство в Пендълтън след сигнал за безпокойствие в дома му в Уорсли в 22:05 часа локално време. Говорител на полицията посочи, че дамата е получила леки пострадвания, а друга жена на към 20 години също е потърпевша. След това Гигс беше пуснат под гаранция, а в този момент ще би трябвало да се яви в съда на 28 април.

След неприятната преживелица Гревил се изнесе от вкъщи му и двамата се разделиха. Двамата бяха гаджета от 2017-а година, а година по-късно публично признаха връзката си. Гигс е разведен, а преди време таблоидите разкриха, че по време на брака си тогавашният футболист е изневерявал на брачната половинка си с дамата на своя брат, като това е траяло цели 8 години. Специалистът класира Уелс на Евро 2020 и се гласи да води отбора на финалите.

Специалистът класира Уелс на Евро 2020 и се гласи да води отбора на финалите. „ Драконите “ ще играе в група А с тимовете на Италия, Швейцария и Турция на Европейското състезание, което ще се организира от 11 юни до 11 юли тази година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР