Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс е играл в

...
Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс е играл в
Коментари Харесай

Защо Парк Джи-Сунг се превърна в кошмар и за чужди, и за свои

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс е играл в един тим с куп величия, само че особено отличи един състезател, който не закупи такава международна популярност - Парк Джи-Сунг. Кореецът изкара седем сезона на “Олд Трафорд”, в които завоюва четири трофеи на Англия и една Шампионска лига. За него Скоулс разкрива, че е бил извънреден в умеенето си да пази персонално противник. Това той направи в конферентна връзка с другите свои някогашни съотборници от Юнайтед.
 Трима от " Олд Трафорд " имат класата за топ 10 на света, твърди някогашен съотборник
“Знаете ли против кого ми беше най-трудно? Парк Джи-Сунг. Това си беше призрачен сън, той беше необикновен. Не беше истина какво правеше той. Имаше сила да тича след теб през целия ден, а беше необикновен и във връзка с тактическата дисциплина”, показа Скоулс.

Освен това азиатецът е подлагал противниците си и на психическа офанзива. “Просто идваше до мен и ме гледаше, без да изрича даже дума - продължи тогавашният национал на Англия. - Ох, Боже, отново се почва! Викам му “Кажи нещо, рижав, засмей се!”. Но той беше “железен”. Заставаше до мен и ме зяпаше право в очите, искайки да ми каже, че през днешния ден няма да пипна топката”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР