Бившият футболист на Лудогорец Жуниор Кайсара, който бе продаден на

...
Бившият футболист на Лудогорец Жуниор Кайсара, който бе продаден на
Коментари Харесай

Кайсара за сблъсъка с Лудогорец, би ли се върнал в Разград и какво е казал на Истанбул ББ за “орлите”

Бившият футболист на Лудогорец Жуниор Кайсара, който бе продаден на Шалке 04 за шест милиона евро, даде малко изявление особено за читателите на Sportal.bg. В момента бразилецът пази цветовете на Истанбул ББ и в четвъртък със своя отбор ще срещне българския първенец в мач от груповата фаза на Лига Европа.

Кайсара е един от най-добре представящите се играчи на турския клуб. Той е и любим на почитателите на Лудогорец. Футболистът изрази мнението си за идната борба и съобщи, че на драго сърце би се върнал в Лудогорец.

- Какво мислиш за идния мач против Лудогорец?

- Мисля, че ще се получи един огромен мач, тъй като се срещат два отлични тима. Освен това дуелът ще бъде специфичен за мен.

- Каква роля изигра Лудогорец в твоята кариера?

- Лудогорец изигра доста значима роля за моето израстване на и отвън футболния терен. Този клуб оказа помощ да отида в огромен немски тим, какъвто е Шалке 04.

- Би ли се върнал един ден в Лудогорец?

- Със сигурност един ден бих се завърнал. Разбира се, в случай че съм в добра форма и клубът към момента ме желае.

- Какво сподели на сътрудниците ти от Истанбул за Лудогорец?

- Казах на съотборниците си в Истанбул, че Лудогорец е огромен отбор и би трябвало да се отнесем към тях с почит. Казах им още, че би трябвало да покажем най-хубавия си футбол, в случай че желаеме да излезем спечелили против Лудогорец.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР