Бившият футболист на Левски Валери Божинов заяви в интервю за

...
Бившият футболист на Левски Валери Божинов заяви в интервю за
Коментари Харесай

Божинов: Много искам да помогна на Левски

Бившият футболист на Левски Валери Божинов съобщи в изявление за подкаста “Код Спорт ”, че доста желае да помогне на “сините ”, само че до момента в който е бил на “Герена ”, очевидно никой не го е слушал.

“Като човек, който обича Левски, публиката… желая доста да оказа помощ на този клуб, за развиването му. Да стартира да наподобява на клуб, да има триумфи и да се развива. Не укривам, че имаме положителни връзки с треньора, Боримиров, Сираков. Но, по какъв начин да ви кажа, моите визии, приказвам неутрално, имам визия и неща, пробвах се, без да се мешам, да оказа помощ на тима и клуба да се развиват в добра посока. Имам доста мощна връзка със съблекалнята и футболистите по простата причина, че до преди няколко години бях в тази съблекалня.

Знам да вляза под кожата на тези футболисти, да споделям с тях и мога да кажа, че до момента в който бях на стаж, имах доста мощна връзка с момчетата. Комуникирах с тях без да имам някакъв интерес. Исках просто да оказа помощ да продължи ентусиазма, да има триумфи и победи. По мой си метод, без да въздействам и да споделям кое по какъв начин да стане, чисто тактически метод. Но очевидно не бях слушан, не можаха да ме схванат ”, сподели Валери Божинов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР