Бившият футболист на Левски и националния тим на България -

...
Бившият футболист на Левски и националния тим на България -
Коментари Харесай

Кривия: Когато ЦСКА бе е на колене, Левски трябваше да му отсече главата

Бившият футболист на Левски и националния отбор на България - Александър Александров-Кривия, разгласи, че не е удовлетворен от представянето на сините във вчерашния мач против ЦСКА-София. Той добави, че при 2:0 за Левски, сините е трябвало да “отсекат главата” на съперника. Също по този начин Кривия счита, че от чужденците на “Герена” единствено Паулиньо има класа да играе в отбора.

“Блясъкът сред сини и червени от дълго време се загуби заради доста аргументи. Едната от тях е, че няма толкоз доста българи. Вчера гледах, че от 22-ма българите бяха осем. За мен това е проблем. Чужденците са да им се заплаща, чували са за Левски - ЦСКА, само че не знаят същността каква е. Времената са такива. Да си приказваме истината - футбол се прави не с пари, а с доста пари. Има тимове, които дават за стандартите на България положителни заплати, само че не виждам качество. Ако ме питате за вчерашния дуел кой ми направи усещане - Паулиньо единствен. Говоря за Левски. Останалите нямат равнище за Левски. Това е мое мнение. Това е, което виждам. Няма я тази класа. До 25-ата минута имаше някаква динамичност, само че по-късно и тя падна. Технически да не приказваме, че не виждам това, което виждам на други игрища или това, което ние сме играли. Топката се подава встрани и обратно, само че не и напред. Не съм в кухнята и не съм осведомен с подготвителния развой, а споделям нещата като футболен човек, през моята призма.

А тя е малко по-различна - обичам атакуващ футбол. ЦСКА е на колене при 2:0 и Левски би трябвало да им отсече главата. А какво стана?! ЦСКА се върна в мача и можеше най-после да приключи с победа. Когато водиш на ЦСКА с 2:0, би трябвало да го нокаутираш и да не може да стане. Но там си има треньори и шефове. Не е този Левски, който аз желая да го виждам”, разяснява Александров в студио “Дерби”. efbet Лига 8 кръг, неделя 1 септември  ЦСКА-София 2:2краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР