Бившият футболист на Левски - Драган Михайлович, говори пред ecodellosport.ch

...
Бившият футболист на Левски - Драган Михайлович, говори пред ecodellosport.ch
Коментари Харесай

Михайлович: В Левски разбрах какво означава страст към футбола

Бившият футболист на Левски - Драган Михайлович, приказва пред ecodellosport.ch за престоя си на " Герена ". В момента десният бек тренира с швейцарския Белинзона, само че желанието му е да си откри тим в чужбина, с който да подпише за най-малко две години.

" В България беше фантастично преживяване. Спечелихме Купата и купонът беше необикновен. Една луда нощ. Левски от дълго време не беше печелил трофей. Феновете безусловно бяха полудели. Играхме финала на стадиона, където мачовете си организира националният тим. Имаше 45 000 фенове. В Левски в действителност разбрах какво значи пристрастеност към футбола ", сподели бранителят.
 Драган Михайлович ще продължи кариерата си в Швейцария
Драган Михайлович ще продължи кариерата си в Швейцария

Десният бранител в идващите часове ще подпише контракт с втородивизионния Белинцона

" От Левски ми предложиха удължение на контракта, само че единствено за един сезон. Това беше оферта, която не ме удовлетвори и по тази причина избрах да диря нещо друго. Бях доста благополучен и в Кипър, само че на фамилно равнище София може би беше по-добре. Играта в чужбина те кара да гледаш на футбола по друг метод и ти разрешава да съзрееш и като човек ".

" Разбрах се с Белинзона да дойда и да упражнявам с тях, само че желанието ми е да си намеря тим в чужбина. Бях почтен с тях. Имах оферти от Гърция, което отхвърлих, както и едно от Суперлигата. Идеята ми е да си намеря тим за два сезона с съответна оферта. Нека забележим какви други благоприятни условия ще се появят ", добави той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР