Бившият футболист на Левски Божидар Краев записа десетина минути, влизайки

...
Бившият футболист на Левски Божидар Краев записа десетина минути, влизайки
Коментари Харесай

Краев записа няколко минути при първата победа на Мидтиланд в Дания

Бившият футболист на Левски Божидар Краев записа десетина минути, влизайки като запаса при първата победа на Мидтиланд за новия сезон в датското футболно състезание.

Новият отбор на 20-годишния гений от Враца победи с 2:0 Силкеборг. Марк Хенде и Пол Онуачи бяха означиха в 51-та и 57-та минута.

Краев се появи в игра в 79-та на мястото на нигериийския халф Рилван Хасан. Мидтиланд към този момент е на девето място в класирането на датското състезание.

Друг някогашен състезател на Левски - Антонио Аниете се завръна в Гърция, където ще продължи кариерата си. 31-годишният Аниете укрепи състава на новакът в елита " Аполон " Смирнис със свободен трансфер.

" Щастлив съм да разглася прекосяването ми в Аполон. Благодаря на всички, които повярваха в мен и направиха това допустимо.

Огромни благодарности на ПФК Левски и на почитателите на Левски за любовта и обичта. Ще бъде ужасно да играя още веднъж в тази толкоз красива страна ", написа Аниете във " Facebook ".

Испанецът записа 6 гола и 9 асистенции в 33 мача на Левски през предишния сезон, само че договорът му изтече и не беше възобновен. Аниете към този момент игра в Гърция в интервала 2012 - 2014 година за Олимпиакос Волос и за Ники Волос.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР