Бившият футболист и треньор на ЦСКА Ангел Червенков коментира пред

...
Бившият футболист и треньор на ЦСКА Ангел Червенков коментира пред
Коментари Харесай

Червенков: ЦСКА ще си върне голямото уважение

Бившият футболист и треньор на ЦСКА Ангел Червенков разяснява пред " Тема Спорт " последните представяния на ЦСКА.

" Със сигурност ЦСКА не се показа по никакъв начин безапелационно в няколко следващи мача, а против последния Етър във Велико Търново играта бе в действителност доста слаба. И можеше напълно умерено да се стигне до загуба на точки, което от стратегическа позиция щеше да е всеизвестен неуспех. Но в мача с Хебър, като изключим първата част на първото полувреме, тимът сподели добър футбол, по-голяма експанзия, завоюва единоборства в средата на терена, стигна до много положения и завоюва изцяло справедливо. И публиката остана удовлетворена.

Има какво да се желае, тъй като е видно, че отборът не е в оптимално положение. Забелязва се и че ЦСКА не влиза добре в мачовете. След дуелите с Локомотив Пловдив и може би дербито с Левски стартовете бяха много вяли. А най-важното за всеки тим с високи цели е постоянството. Друг път няма. Трябва да се регистрира и израстването на Християн Петров, който на процедура е бранителят с най-вече игрово време и най-стабилни изяви в отбранителен проект. Очертава се като все по-важна фигура в състава. В същото време има съмнения по бековете, където се въртят състезатели в търсене на оптимални разновидности. А в тази скица на ЦСКА в ромб са нужни дейни крайни бранители, които се включват непрекъснато в офанзива.

Както беше и през предишния сезон, в случай че искаш да станеш първенец - би трябвало да биеш най-хубавите. Затова и ЦСКА е задължен да търси оптималното против Лудогорец. Не е нужно да загатваме каква е статистиката му против разградчани и до какво е довело това. Не чакам Етър да играе толкоз мощно на " Армията ", колкото в Търново, и считам, че това ще е най-лесният мач за ЦСКА от идните. Срещу Крумовград обаче сигурно чакам тимът да бъде усложнен. Новият им треньор Генчев знае по какъв начин да затвори състава си, да играе на контраатаки, а също така разполагат и с положителни реализатори. Славия също бележи напредък след завръщането на Златомир Загорчич и може постоянно да сервира изненада. Но както споделих, всичко зависи от представянето на ЦСКА. Червените зависят сами от себе си.





Аз жаля за ЦСКА, този тим ме е основал и научил на доста неща. Изградил ме е като състезател и като човек и постоянно ще съм признателен за това. И се надявам с положителни игри и изяви на интернационалната сцена ЦСКА да си върне огромното почитание, което постоянно е будел към себе си ", сподели той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР