Бившият футболист и директор в Емил Костадинов се защити от

...
Бившият футболист и директор в Емил Костадинов се защити от
Коментари Харесай

Костадинов към "армейците": Не замесвайте името ми в лошите трансфери на ЦСКА!

Бившият футболист и шеф в Емил Костадинов се отбрани от появилите се рецензии от страна на почитателите на клуба, че е виновен за прехвърлянията на Бенжелюн, Тенгариня, Ди Вани, Сержиньо и Антонио, които осъдиха клуба за над 3 млн. лв..
Легендата на българския футбол разгласи, че по това време изобщо не е бил в управата на „ червените”. „ Феновете на ЦСКА да не заместват името ми в прехвърлянията на играчите, които ги осъдиха. Аз по това време изобщо не съм бил в клуба и нямам визия по какъв начин тези играчи са се озовали на „ Българска армия”, съобщи Костадинов пред „ Мач Телеграф”.
Той разяснява и подозренията на претендента за президент на БФС Димитър Бербатов, който спдели преди ни, че в последния миг ще се анулира изборната точка на Конгреса. Както е известно, „ червената” легента е един от основните хора на Боби Михайлов.
„ Нямам безусловно нищо срещу Бербатов. Конгресът, който мина, беше ексклузивен и резултатите се видяха. Единственото, което мога да му кажа, е да се опита да завоюва идващия. Той би трябвало да кажа по какъв метод ще работи и какви са му проектите. Иначе всичко това ми се коства малко като „ стани да седна”, сподели Костадинов.
В същото време стана ясно, че (подробности четете в линка).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР