Бившият футболист Благой Георгиев обяви, че ще съди собственика на

...
Бившият футболист Благой Георгиев обяви, че ще съди собственика на
Коментари Харесай

Благо за Чичо Венци: Като види микрофон, все едно вижда...

Бившият футболист Благой Георгиев разгласи, че ще съди притежателя на СлавияВенцислав Стефанов. Босът на „ белите “ е дал изявление, което е уронило престижа на някогашния състезател на клуба му. Благой Георгиев показа, че се е почувствал засегнат от казаното.

Участникът в последното издание на ВИП Брадър даде изявление дружно със своята избраница Златка Райкова. Плеймейтката от своя страна не спести рецензиите си към някогашния си другар – Георги Валентинов.

„ Познавам Венци Стефанов от 15-20 години и постоянно съм приказвал с почитание за него. Аз съм това, което съм, с помощта на него. Но той не спря да приказва. Дал съм на моята адвокатка изявлението, което и той даде, да знае. Да не се крие. Не мога да допускам, че Венци, който е спечелил от мен сума ти пари, бях златната кокошка, а аз съм взимал в Славия 2,50 лв., както се споделя. Не знам по какъв начин с този дребен гений аз играя професионален футбол, той ли беше индивидът, който вкарваше головете, или ми даваше пасовете. Той като дава тези изявленията настройва всички почитатели на Славия и хората против мен. Той като види микрофоните все едно вижда печено прасе, незабавно върху тях, да се смеят хората. Нарани ме, тъй като съм го чувствал непосредствен “, разкри Благой Георгиев.

„ Ще осъждам всички, които се пробват да опетнят моето, а името на Златка. Има съд, който ще дефинира какво ще бъде наказването им. Аз съм завел против всички сайтчета и вестничета, на които единствено датата им е вярна. Срещу някои хора, които са се пробвали да опетнят името ми. Аз нямам време да се занимавам с тях. Адвокатката им е упълномощена “, добави някогашният национал.

„ И двамата сме познати персони и знаем какво се приказва за нас, а откакто се събрахме се получи нещо като атомна бомба. Тази завист и злоба бутат България надолу. Ние не сме долюбвани, а по какъв начин нямаше смъртни случаи, откакто се събрахме, не знам “, показа Благой Георгиев.

gol.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР