Бившият футболен национал Георги Пеев и приятелката му Цветелина Иванова

...
Бившият футболен национал Георги Пеев и приятелката му Цветелина Иванова
Коментари Харесай

Бивш национал ще става баща за трети път

Бившият футболен национал Георги Пеев и приятелката му Цветелина Иванова ще станат родители през лятото. Това ще е първото им общо дете. Доскоро двойката настойчиво криеше щастливото събитие, като за него знаеха единствено най-близките им другари. Вижте тази обява в Instagram.

Публикация, споделена от Георги Пеев (@georgi_peev7) на Сеп 30, 2018 в 11:56 PDT
Вижте тази обява в Instagram.
1 year.Една година обич!Годината измина като ден!Слънчев ден,който не искаш да отмине!И няма....Време стой,така е идеално!Благодарение на теб,ЛЮБОВ!

Публикация, споделена от Георги Пеев (@georgi_peev7) на Мар 28, 2019 в 1:53 PDT

Двамата са дружно от към година. Връзката им бе разкрита предходната есен. Направи го сексапилната Цвети в профила си в Инстаграм, качвайки техни фотоси. В началото тя криеше лицето на обичания, само че по-наблюдателните бързо разконспирираха някогашния халф. Вижте тази обява в Instagram.

Публикация, споделена от (@77cvete77) на Юни 8, 2019 в 6:51 PDT

Новата жена до Пеев работи в Министерския съвет. Може да се похвали с външен тип на модел. Откакто са дружно, двамата постоянно си спретват ваканции на екзотични места.

Цветелина влезе в живота на Пеев скоро след развода със брачната половинка му Боряна. Двамата бяха дружно повече близо 20 години. Запознават се, когато чаровната софиянка е на 16, а футболистът на 20 години. По това време момичето работи в кафе наоколо до стадиона на " Локомотив " (Сф), където халфът играе. През 2002 година подвигат женитба, а кумове са им Стилиян Петров и брачната половинка му Паулина. Имат две дъщери - Ванеса и Адриана. Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от (@77cvete77) на Май 21, 2019 в 9:03 PDT

Пеев непрекъснато се хвали с наследничките си, публикувайки фотоси на профила си в Инстаграм. Прави усещане, че двете девойки се схващат чудесно с новата обичана на татко си. Голямата - Ванеса, даже бе с двойката по време на ваканцията в Тайланд. Новата жена на Пеев получи утвърждението и на приятелите на някогашния футболист. Двамата постоянно са в компанията на Георги Иванов-Гонзо и брачната половинка му Мариета, Захари и Ирина Сиракови, както и Теодор Салпаров и Ралица Паскалева. Те не са по никакъв начин учудени от скоростното развиване на връзката им.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР