Бившият финансов министър Владислав Горанов също се яви днес на

...
Бившият финансов министър Владислав Горанов също се яви днес на
Коментари Харесай

Свидетелят Петков инициира всичко. Няма да съдя държавата заради глупостта на някого ВИДЕО

Бившият финансов министър Владислав Горанов също се яви през днешния ден на разпит в прокуратурата по делото за изнудване на хазартния предприемач Васил Божков.

Разследването стартира след арестите на Бойко Борисов, Севделина Арнаудова и самият Горанов на 17 март. Тогава те бяха арестувани за 24 часа и освободени без повдигнати обвинявания.

Горанов дефинира като извънредно обезверен и детски ход да бъде задържан водачът на опозицията Бойко Борисов.

" Твърденията на господин Божков са погрешни ", съобщи Горанов пред публицисти, откакто даде показания.

" Върнете се 2020 година в зала " Запад ", където разясних в елементи целия проблем с неплащането на такси за хазарта. Ако някой може умерено да разяснява, това е очевидецът " Петков ". Свидетелят Петков инициира всичко дотук - арестите на водача на опозицията и всички противозаконни дейности, свързани с това, сподели още Горанов, визирайки премиера.

" С мен се е виждал в Министерство на финансите да обсъждаме разнообразни тематики, върнете се 2020 година, когато съм коментирал ", съобщи някогашният финансов министър на въпрос дали се е срещал с Васил Божков.

Владислав Горанов добави, че ще изиска да му върнат конфискуваните при обиск движимости. Арестите са обжалвани, другите дейности ще ги обсъждаме с юристите, сподели още Горанов. По думите му не желае да съди страната поради нелепостта на някого.




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР