Бившият евродепутат Антонио Панцери е сключил сделка с прокуратурата и

...
Бившият евродепутат Антонио Панцери е сключил сделка с прокуратурата и
Коментари Харесай

Разследването "Катаргейт": Европарламентът избира нов зам.-председател на мястото на Ева Кайли 


Бившият евродепутат Антонио Панцери е сключил договорка с прокуратурата и ще свидетелства против останалите обвинени по следствието за корупция в Европейския парламент, известно като.

На този декор през днешния ден европарламентът избира нов заместник-председател, който да заеме мястото на задържаната гръцка депутатка Ева Кайли.

В пандиза остава както Ева Кайли, по този начин и някогашният италиански евродепутат Пиер Антонио Панцери. 600 хиляди евро бяха открити у него през декември, когато белгийските управляващи започнаха следствието. Италианецът беше упрекнат в организирането на мощна корупционна скица в сърцето на Европейския парламент, която да работи в отбрана на ползите на Катар.

Настоящата пленарна сесия в Страсбург стартира и процедура по снемането на имунитета на още двама евродепутати – белгиец и италианец.

Председателят на Европейския парламент Роберта Мецола предложи строги ограничения за унищожаване на опциите за корупция измежду 705-те представители на европейските жители. Сред тях – указател за всички дарове, които евродепутатите получават, както и за всички срещи и предложения в чужбина, които одобряват.

Въпреки упоритостите за незабавно пречистване от корупционните практики, импровизирано се разяснява, че ще са нужни месеци, преди препоръчаните ограничения да влязат в действие и да дадат резултат.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР