Бившият енергиен министър в кабинета Петков Александър Николов изчисли, че

...
Бившият енергиен министър в кабинета Петков Александър Николов изчисли, че
Коментари Харесай

Екс министърът на енергетиката: Хаос и разруха е това, което донесе щабът на служебния кабинет

Бившият енергиен министър в кабинета " Петков " Александър Николов пресметна, че страната ни губи баснословни суми и, че отговорни за това са сегашните ръководещи и в частност образуваният ексклузивен щаб в енергийния бранш.

ЕТО КАКВО НАПИСА Пожарна охрана ТЕМАТА НИКОЛОВ:

Междувременно: Предложената цена за януари за природен газ е с 60 лева / мвтч по-висока (сигурно тъй като експертният капацитет на екипа оказа помощ през септември и октомври да се подсигури зимния интервал на цени сред 20-50 евро) 

АЕЦ " Козлодуй " към момента е в ремонт. 4-ти ден без изясненост по кое време ще бъде назад в системата. Пиковите цени на мвтч надвишиха 1200 лева в понеделник, вторник - 1 000 лева Един блок създава над 25 000 мвтч на денонощие. Да, всичко това са ЗАГУБИ!!! За всички нас!

До момента - над 70 млн. лева!!!

Благодарности към щаба за 

 ☢

ХАОС И РАЗРУХА 

 ☢

!!! Чудесно си правят работата досега!

P.S.: За страдание още през месец август споделих, че вредите от настоящия политически кабинет в министерство на енергетиката ще ги плащаме доста откакто си тръгнат. Но... има и добра вест - финансовите данни и всички следи остават. Поне за 10 + 1 година. Нека не престават по този начин самоуверено напред... с илюзията, че " всичко е тъкмо и няма проблем "!
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР