Бившият енергиен министър от ГЕРБ Теменужка Петкова коментира в кулоарите

...
Бившият енергиен министър от ГЕРБ Теменужка Петкова коментира в кулоарите
Коментари Харесай

Теменужка Петкова: Налице са сериозни различия в управляващата коалиция

Бившият енергиен министър от ГЕРБ Теменужка Петкова разяснява в коридорите на Народното събрание, че към този момент са налице съществени разлики в ръководещата коалиция:

„ През последните няколко дни все по-ярко се обрисуват разликите в границите на ръководещата коалиция. Виждате, че в последно време не е ясно какво са се разбрали съдружните сътрудници в съдружното съглашение и какво в действителност се случва на процедура “, сподели тя.

" Като виждате, имат разлики по някои съществени тематики - оптималния застрахователен приход, недостига в размера на бюджета и строителството на плана АЕЦ " Белене ". Това са все значими детайли от едно съдружно ръководство, по което има доста, доста съществени разлики. Големият въпрос е в действителност какво крепи тази коалиция - дали желанието и да направи нещо положително за България, или просто жаждата за власт ".

По-рано през днешния ден от Българска социалистическа партия поискаха яснота по тематиката за градежа на нови енергийни мощности и припомниха, че в съдружното съглашение не е изключен градеж на нова АЕЦ

В Народното събрание Движение за права и свободи изиска чуване на вицепремиера Асен Василев и пълна информация за плановете в бранш " Енергетика ".
Депутатите Радослав Рибарски от " Продължаваме промяната " и  Христо Иванов от " Демократична България " обявиха, че не виждат напрежение в обединението:
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР