Бившият двоен шампион Даниел Кормие даде интервю на Ариел Хелуани

...
Бившият двоен шампион Даниел Кормие даде интервю на Ариел Хелуани
Коментари Харесай

UFC дали 1 милион на Кормие след загубата от Джоунс, а за титлата - 180 000

Бившият двоен първенец Даниел Кормие даде изявление на Ариел Хелуани и показа забавни неща, които са се случили в предишното. DC разкри, че UFC му дали бонус от 1 милион $, откакто през 2015 година инкасира първа професионална загуба в ММА. Даниел загуби с решение от Джон Джоунс в борба за купата в полутежка категория.

Няколко месеца по-късно Кормие получи нов късмет за купата и я завоюва след събмишън над Антъни Джонсън. От организацията още веднъж му дали солидни
бонуси, с цел да създадат заработените пари 1 милион $. Кормие споделя, че купил къща за фамилията си, както и на неговите родители. Ето какво още разкри 41 годишния войник, който се отдръпна от ММА в серия от 2 следващи загуби от Стипе Миочич:

" След загубата от Джон Джоунс, Дейна Уайт и Лоренцо Фертита ми дадоха 1 милион $. Те ми се обадиха и ми споделиха, че ще ми дадат милион за работата, която съм приключил. Дадоха ми милион, не съм взимал част от продадените платени гледания. Аз бях кандидат, който се бие с първенеца.

По това време с жена ми купихме първата ни къща. Знаете ли какво се случи по-късно, когато завоювах купата с победа над Джонсън? Заплатата ми беше 180 000 $. От борбата продадохме 300 000 платени гледания и получих 300 000 $. От UFC ми дадоха още 400 000 $, с цел да ги закръглят на милион. По това време бях благополучен, тъй като изкарвах същински пари. Семейството ми напредваше и станах първенец. Връзката ми с UFC беше страхотна.

Родителите ми видяха неща, които даже не са си представяли. Изкарвах такива пари, че и на тях купих къща. Тогава бях най-щастлив, тъй като станах първенец и знаех, че живота ми ще се промени. Видях по какъв начин тези хора в UFC се грижат за своите хора. Осъзнах, че ще мога да се грижа за цялото си семейство. UFC трансформираха моя живот. "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР