Бившият директор в ЦСКА и голям фен на червените Милко

...
Бившият директор в ЦСКА и голям фен на червените Милко
Коментари Харесай

Милко Георгиев за новия собственик на Левски: Сложен лабиринт от схеми и интереси

Бившият шеф в ЦСКА и огромен почитател на " алените " Милко Георгиев разяснява протичащото се в Левски и новината от Наско Сираков, че скоро " сините " ще имат нов богат притежател.

Ето какво написа Георгиев във " Facebook ":

" Вече стана ясно кой е мистичният нов покровител във втория по известност футболен клуб у нас. И това е още веднъж същият тънък и изискан предприемач, известен като водач от Управление безопасност и охрана (Пето управление н.

Изчетох няколко публикации по тематиката и блестящо се набиват няколко зависимости, при възможна промяна на акционерите в клуба.

Очевидно е, че футболният клуб е в директна взаимозависимост от възможна договорка около компанията " Булсатком ", където фиктивен воин е точно Спас Русев. Надали някой съществено счита, че Спас Русев има вид да е независим състезател на този пазар...

По думите на експерти, такава договорка има за цел да се усвоят едни милиони, като " сините " няма да са главен фактор, а по-скоро някакъв тип бонус към договорката. Няма инструмент, гарантиращ на клуба повече от периферна роля в този комплициран лабиринт от схеми и ползи. Явно е, че господинът от Лондон обича тима си, но той и Лупи се опита преди време да пришие ЦСКА към договорката за Кремиковци. Тук риск би носило вероятно деяние от страна на бъдещите акционери, които да обвържат договорката за " Булсатком " с акциите на клуба, тъй като при вероятно (и напълно не нелогично) неприятно развиване на договорката - тогава клубът става безспорен пленник и не виждам по какъв начин ще изплува...

Явно е, че Сираков и Спас играят " вабанк ", тъй като точката на шупване в Подуене е достигната. За Сираков е ясно - беше подмамен и в този момент това е последна опция да излезе изсъхнал от тази каша, до момента в който Спас Русев не е от през вчерашния ден в тези игри и даже при неуспех, няма да повлияе на репутацията му в тези среди.

За тази една година стана ясно, че футболен клуб у нас не може да се устоя от почитателите. Или най-малко не в този му вид.

За да се скъса с модела " бащица " е належащо да има генерална смяна в системата и страната, а към момента не виждам по какъв начин тъкмо това ще стане.

Възможностите пред Сираков се стопиха и в този момент тази комплицирана финансова интервенция е финален опит да се излезе от спиралата, само че мен персонално мощно ме съмнява, че това което ще бъде отделено за клуба, ще е задоволително с цел да се изплатят милионите отговорности.

Оставям настрани нелепостите по какъв начин сами си били построили стадиона и т.н Приказки за наивници, това към този момент не грее и най-заблудените почитатели. Разбира се, тази договорка има за цел и да " отстреля " Тръста, които към този момент резервира безмълвие по тематиката, а е ясно че имат какво да кажат.

В умозаключение - прекомерно доста са приликите сред Спас Русев и Лупи, дори е мъчно да открие човек разлики, а всички знаем по какъв начин свърши този филм при нас.

Така че - прелестно гледане! ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР