Бившият депутат Велико Минков, за когото обвинената за убийството на

...
Бившият депутат Велико Минков, за когото обвинената за убийството на
Коментари Харесай

Велико Минков осветли невероятни думи на тъщата-убийца в съдебната зала

Бившият народен представител Велико Минков, за който упрекнатата за убийството на Пейо Пеев Красимира Трифонова сподели през вчерашния ден в правосъдната зала, че не претендирал за бащинство, а за биологичен материал, показа в " Тази заран " по бТВ, че е щастлив, защото другарка на Габриела Славова му е изпратила фотография на 4-месечното бебе. 

Много наподобява на мен и по тази причина съм благополучен, добави той.

Водещият Златимир Йочев пък напомни, че мъжът, който твърди, че е татко на едно от двете деца, чиято майка е забъркана и упрекната за жестокото ликвидиране в София, е бил през вчерашния ден в правосъдната зала. 

" Това, което чух от юристите не ме изненада, само че Красимира Трифонова ме учуди с фантасмагориите. Съдията пък показа своите усещания, само че самите доказателства, свързани с убийството на Пейо Пеев, не бяха обсъждани ", съобщи някогашният народен представител. 

На въпроса с какви претекстове бе върната Габриела в ареста той отговори, че съгласно съдията е отпаднала опцията тя да гледа двете си деца и по тази причина няма потребност от " домакински арест ". 

Минков обаче отхвърли да разяснява за какво е бил арестуван след убийството на Пейо Пеев като посочи, че не желае да разяснява, тъй като може да попречи на следствието. 

" Бях освободен бързо, откакто схванаха, че нямам нищо общо с закононарушението ", посочи той.

" Бяхме в контакт с родителите на убития Пейо, които се грижат за децата, само че обществените са ги посъветвали да не поддържат връзки с мен. Имам им доверие. От септември се познавам с тях. Особено с Иванка – майката на Пейо ", показа Велико Минков. 

" През тези четири месеца, през които се познавах с него, съм комуникирал с него повече в сравнение с със личната си сестра и това, което приказва Красимира за връзките им в фамилията са фантасмагории ", добави той.

" Това, че майката на Габриела ме назовава биологичен материал, е показателно за отношението на тези дами към мен и към Пейо ", разяснява някогашният народен представител. 

" До средата на бременността не е имало такова отношение от страна на Габриела. Това стана след намесата на майка й ", изясни той.

На въпроса дали е желал аборт Минков отговори, че това е клюка, поради която ще съди адвокатката на Красимира Трифонова. 

Той показа, че от Габриела е схванал, че му подготвят стая в жилището им. " След тази година щяхме да се преместим в къщата, която строя. В последните дни преди да се разделим обаче разбрах, че Красимира е подготвяла тази стая за детето ", сподели още Велико Минков. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР