Бившият депутат от Изправи се. БГ Тихомир Василев попиля от

...
Бившият депутат от Изправи се. БГ Тихомир Василев попиля от
Коментари Харесай

Бивш депутат избухна срещу премиера и съпругата му: Обидно е!

Бившият народен представител от " Изправи се. БГ " Тихомир Василев попиля от рецензия министър председателят Кирил Петков и брачната половинка му Линда.

Повод за гневните му думи в обществената мрежа стана несъответствуващото облекло, с което двамата се появиха в храма " Св. Успение Богородично " в град Царево. 

За визитата си в храма министър-председателят бе избрал сако, дънки и спортни обувки, а половинката му бе с рокля с дължина над коляното.

" Дори на този ярък празник Петков и брачната половинка му не стопират с меко казано несъответстващото си държание. Гуменките, дънките и голите колене на госпожата са просто под всякаква рецензия! 

Всичко разбирам, само че не може да си министър председател и да се държиш по този метод. Ако в сектантските църкви в Канада Петков е ходил по джапанки, то тук в православната по този начин не може ", възмути се Василев във Facebook. 

" Има обичаи и полезности, които ние българите изповядваме и почитаме и е неприемливо премиера и брачната половинка му да ги поругават изключително на най-светлия за православната част от популацията празник!!! Обидно е!!! Особено като си се натресъл някъде натрапен ", акцентира в умозаключение той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР