Бившият депутат от Изправи се БГ! Ние идваме Арман Бабикян

...
Бившият депутат от Изправи се БГ! Ние идваме Арман Бабикян
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Това са най-умно проведените преговори за кабинет

Бившият народен представител от " Изправи се БГ! Ние идваме " Арман Бабикян похвали Политическа партия, че са провели доста вярно договарянията за сформиране на управническа коалиция и кабинет.

" Това са най-умно извършените договаряния за кабинет, в случай че би трябвало да ги класирам. Изключително деликатно, извънредно внимателно, задоволително интелигентно извършени и би трябвало да забележим какъв ще е резултатът ", изясни разяснява пиар специалистът по Българска национална телевизия.

" Изместиха се малко от обещаното в акцията, само че това е обикновено, тъй като приказваме за четворна коалиция. Общият знаменател е да има кабинет, всички са вторачени в това да има държавно управление ", добави Бабикян.

" Имената до последния миг няма да бъдат ясни, тъй като зависят и от партията, която ги излъчва, и от утвърждението на съдружните сътрудници ", намира го за естествено той.

Бабикян разяснява и присъединяване на Българска социалистическа партия в управническата коалиция на фона на сриналите се резултати на партията на последния парламентарен избор.

" Мечтата на госпожа Нинова се сбъдна - колкото по-слаб резултат, толкоз по-близо до властта ", разяснява още Бабикян, като посочи, че това е смешка.

Той поддържа предлагането за съкращения в държавната администрация - най-малко 30 000 служители, както анонсира Асен Василев от Политическа партия.

" При нас държавната администрация са едни дружинки от родственици или съпартийци, които би трябвало да бъдат нахранени. Има стандарти и ние би трябвало да си дадем ясна сметка за това ", безапелационен е Бабикян.

Той не е обезпокоен от това, че Демократична България и Българска социалистическа партия са в едно ръководство.

" Аз съм виждал и преди Демократична България и Българска социалистическа партия в едно ръководство. Христо Иванов е бил в кабинета и на Борисов, тъй че, какво? Помните ли какъв брой доста наругаха Николай Хаджигенов, когато сподели, че би трябвало да се договаря и с Българска социалистическа партия? Сега 90% от тях са на масата за договаряния. Така че, не бързайте да хвърляте камък ", предложи съоснователят на придвижването " Изправи се ".

Бабикян поддържа и оставането на Бойко Рашков на поста вътрешен министър.

" Всички от " Ние идваме " нееднократно сме давали да се разбере, че наличието на Бойко Рашков в Министерство на вътрешните работи е значимо сега. Важно е там да има неотстъпчив човек ", похвали го Бабикян.

Според него " ролята на президента беше изиграна задоволително ясно и задоволително чисто ". " Неговата мощ беше по-скоро морална и това свърши работа ", счита политикът.

Бившият народен представител разяснява и по какъв начин се усеща към този момент отвън Народното събрание.

" Много е хубаво в профил. Ние от дълго време не сме били в профил - от юли предходната година. Сега проследявам деликатно, както обещахме ", сподели Бабикян, който бе част от предходните два Народното събрание с прекомерно къс живот.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР