Бившият депутат от ГЕРБ и министър на туризма в няколко

...
Бившият депутат от ГЕРБ и министър на туризма в няколко
Коментари Харесай

Николина Ангелкова няма да участва в листите на ГЕРБ, става бг представител в международна организация

Бившият народен представител от ГЕРБ и министър на туризма в няколко държавни управления Николина Ангелкова няма да взе участие в листата на ГЕРБ-СДС от София област както в предходните няколко изключителни парламентарни избори. Тя е взела това решение нощес, написа Ангелкова във фейсбук.

„ Ще пренасоча напъните си в подкрепяне на Политическа Партия ГЕРБ в интернационалната активност, както и за привличането на външни вложители в България. Благодаря на господин Бойко Борисов за предоставената опция и доверието “, е написала ексминистърката.

Преди два месеца Ангелкова е определена за представител на българското дясно политическо пространство в интерпарламентарния съюз САЩ-Китай-ЕС и от средата на септември ще взе участие пълноправно в съвещанията му, изясни Ангелкова пред „ 24 часа “.

Организацията, чийто ръководител сега е сенаторът от Флорида и претендент на Републиканската партия за президент на Съединени американски щати Марко Рубио, съществува от няколко години като интернационален конгрес на високо политическо равнище, на който се дискутират стопански и политически проблеми сред Съединени американски щати, страните от Европейския съюз и Китай. Досега България не е имала представител в него. Членове на организацията могат да са както сегашни по този начин и някогашни министри, сенатори, депутати от доста страни. Вероятно ще има и представител на лявото политическо пространство в България.

Първото интернационално събитие на форума е от 12 до 16 септември в Съединени американски щати.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР