Бившият депутат от ДПС Несрин Узун определи като нелепа ситуация

...
Бившият депутат от ДПС Несрин Узун определи като нелепа ситуация
Коментари Харесай

За Несрин Узун е нелепа ситуацията, че е станал свидетел на задържането на Митьо Очите

Бившият народен представител от Движение за права и свободи Несрин Узун дефинира като нелепа обстановка обстоятелството, че е станал очевидец на задържането на Димитър Желязков - Митьо Очите в Истанбул.
Узун акцентира, че от 10 години не е в дейната политика и е станал жертва на добротата на неговия дълготраен другар и бизнес сътрудник Бенчо Бенчев.
" Аз се бях настанил в напълно различен хотел, в различен квартал на Истанбул по различен мотив. И след вечерята, на която бяхме с господин Бенчев, аз вместо да го оставя да се прибере до хотела си с такси, тъй като ми е доста добър другар, го взех с моята кола, с цел да го оставя до неговия хотел. Когато пристигнахме пред хотела вечерта, видяхме, че беше задържан от турските управляващи въпросният български жител, който се е търсил посредством Интерпол ".
Вчера след 24-часов арест зам.-председателят на Общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев и някогашният народен представител Несрин Узун бяха освободени без повдигнати обвинявания, макар подозренията за осъществено укривателство на търсено лице.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР