Бившият депутат от “Атака” Владимир Кузов вече е член на

...
Бившият депутат от “Атака” Владимир Кузов вече е член на
Коментари Харесай

Бившият депутат от Атака Владо Кузов стана член на ДПС

Бившият народен представител от “Атака” Владимир Кузов към този момент е член на Движение за права и свободи. От седмица той има партийна брошура и е част от организацията в “Оборище”, оповестява в. „ 24 часа “.

“ДПС е демократична партия и по тази причина избрах да стана неин член”, изясни самият Кузов. Той стана прочут през 2005 година като народен представител на “Атака”. Тогава стана ясно, че против него има следствие за склоняване на напълнолетен към блудствени дейности.

По-късно бе наказан условно, само че откакто присъдата му изтече, той се води оправдан пред закона. И до през днешния ден твърди, че е почтен. След делото Кузов призна, че е педераст и имаше упоритости в политиката. Беше претендент за президент на последните избори през 2017 година, само че ЦИК не го записва, защото нямаше 2500 правилни записа в подписката си. За участието на Кузов пред “24 часа” удостовери и шефът на Движение за права и свободи за София Нихат Кабил. “Колегите от региона по този начин са решили и щом уставът е спазен, няма пречка”, изясни той. Кузов идва в организацията от към 2 месеца, има забавни хрумвания за развиването ѝ, ще бъде потребен за партията, а персоналният живот си е персонален, сподели шефът на регион “Оборище” Антон Тепавичаров.

Той изясни, че Кузов е оправдан, а и за участие в партията не се желало удостоверение за съдимост. Тепавичаров обаче отхвърли детайлности с обяснението, че има строга партийна подчиненост и той не е документално акредитиран да беседва с медиите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР