Бившият депутат Александър Дунчев е дал първоначално съгласието си да

...
Бившият депутат Александър Дунчев е дал първоначално съгласието си да
Коментари Харесай

ГОРЕЩО! Лена се появи и проговори за скандала Петков – Дунчев: Задкулисие?! Има емоции, разбираемо…

Бившият народен представител Александър Дунчев е дал в началото единодушието си да е втори в листата на София-област.
Това разгласи някогашната шефка на кабинета на Кирил Петков като министър председател и посочена за непосредствен помощник на водача на „ Продължаваме промяната “ Лена Бориславова. Направи го с коментар под собствен пост във фейсбук. Така тя за първи път взе отношение по новото разединение в „ Промяната “ поради проблемите сред Политическа партия и „ Демократична България “ за установяване на водачите на листи.
„ Политическа партия има групови органи, които са взели по съответната процедура решения. Решението Дунчев да не е лидер, а втори в листата, което е несъмнено избираемо място, е авансово разисквано с него и неговата първична реакция беше на единодушие. Другото е … следваща страст. Задкулисие в Политическа партия няма. Емоции обаче има – разбираемо предвид на тежката на задача и това, че сме хора “, написа Бориславова като коментар под собствен пост, в който декларира: Ако някой ви изяснява, че нещо не може да се направи, в множеството случаи този ня#Кой не желае смяна, или го е боязън, или завижда или не му доближават лични качества, с цел да се придвижи напред.
В петък Дунчев разгласи, че не е склонен с решението на Политическа партия да даде водаческото място в София-област на Демократична България. И разгласи, че с цялата организация напущат акцията. А водачите на Политическа партия упрекна в измяна поради решението, предава 24 часа.
В неделя Дунчев пък заприказва за задкулисие в Политическа партия и даде обещание да го разкрие, в случай че не бъде променено решението за листите.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР