Бившият държавен секретар на САЩ Хенри Кисинджър изрази мнение, че

...
Бившият държавен секретар на САЩ Хенри Кисинджър изрази мнение, че
Коментари Харесай

Кисинджър поиска от Русия териториални отстъпки в Украйна

Бившият държавен секретар на Съединени американски щати Хенри Кисинджър изрази мнение, че Русия сякаш би трябвало да се „ върне към границите си преди началото на войната “, като в същото време отстъпи 15-20% от териториите на Украйна, които в този момент са под контрола на Москва.

„ Преговорите би трябвало да се проведат. Освен това бих предизвестил да не протакаме тази война за неопределен срок. Защото следователно всичко ще е като през Първата международна война и евентуално ще има ескалация. Затова се надявам, че страните от НАТО скоро ще се спогодят между тях какви би трябвало да бъдат резултатите от договарянията и какъв резултат е изпълним “, съобщи Кисинджър в изявление за CNN.

В същото време 99-годишният патриарх на американската външна политика се опълчи на това страните от НАТО да вършат отстъпки на Русия, смятайки, че последната не би трябвало да получава „ никаква полза “ от специфичната интервенция в Украйна. Според Кисинджър Русия сякаш би трябвало да се „ върне към границите си преди началото на войната “, като в същото време загуби 15-20% от територията на Украйна, която в този момент е под неин надзор.

В понеделник Кисинджър изрази мнение, че Америка е довела интернационалните връзки до точката, в която всеки миг е допустима гореща война сред Съединени американски щати и Китай и Русия.

По-рано Кисинджър очерта три разновидността, посредством които съгласно него спорът в Украйна може да завърши. По този метод успеха на Русия, съгласно него, ще бъде приемането на " 20% от територията на Украйна и по-голямата част от Донбас, главните индустриални и селскостопански райони и линия земя по Черно море ".

По-рано политологът Олег Барабанов означи, че Кисинджър на вятъра дава приоритет на териториалния фактор по въпроса за преустановяване на спецоперацията. Според него разговорът на Москва със Запада и Киев ще се основава на други правила и гаранции за сигурност на Русия.

Освен това Кисинджър съобщи, че Русия играе значима историческа роля в Европа. Според него след разрешаването на спора в Украйна „ въпросът за връзките сред Русия и Европа би трябвало да се преглежда доста съществено “.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР