Бившият член на Изпълкома на БФС и настоящ член на

...
Бившият член на Изпълкома на БФС и настоящ член на
Коментари Харесай

Петър Величков за наказанието си: Аматьори! Изхвърлям Михайлов от българския футбол до живот!

Бившият член на Изпълкома на БФС и сегашен член на екипа на Димитър Бербатов Петър Величков разяснява решението на Дисциплинарната комисия на БФС, която взе решение да го изключи от всевъзможни функционалности в системата на БФС за период от 3 години.

Ето какво написа Петър Величков:

" Искрено се развличам с тези дилетанти. Един Конгрес не могат да анулират като хората, след това някой им е отговорен поради личната им непросветеност и несръчност. Всички виждаме до каква степен доведоха българския футбол. Сега го вкараха в някаква невиждана обстановка поради устрема им да останат на власт, откакто нито клубовете, нито футболната общност ги желае. Да напомня ли, че публичното НЕОДОБРЕНИЕ на Михайлов и " топ " мениджърските му благоприятни условия е 98%? Свикан законно Конгрес се пробваха да анулират отвън всевъзможни периоди, отвън устава и закона. После клубовете, които съумяха да повдигнат собствен пратеник, без значение от цялата дезинформация, с която БФС се опита да ги спре, се явиха на този Конгрес и изритаха Михайлов от футболната Федерация. Доста тъпо и почтено за жалост крушение на Михайлов. Ще му кажа следното на Михайлов - " Пет пари не давам за нелепите ти решения. Ти към този момент си никой в българския футбол. Дори футболистът Михайлов се самоизтри от картата. Няма те, кръгла нула си, приятелю. "
 Официално: БФС извади от футбола дясната ръка на Бербатов и изпълнителния шеф на ЦСКА Обновена
Официално: БФС извади от футбола дясната ръка на Бербатов и изпълнителния шеф на ЦСКА

Дисциплинарната комисия разгласи своите решения

Никои решения на Михайлов и Изпълкомът му нямат никаква юридическа стойност, до момента в който способените органи не се произнесат по извършения по Устав и закон конгрес на 18.03.22. Ето за какво тази колекция през вчерашния ден в Бояна е била една говорилня и чесане на егото на Михайлов.

И най-после ще завърша. Понеже ме ядосаха аз изхвърлям Михайлов от Българския футбол до живот, както и му натрапвам възбрана за достъп до всички игрища в България.

А в този момент съществено. Понеже ме ядоса ще му кажа на Бившия президент. Конгрес на 20.05.22 няма да има. Запомни го добре. Не поради друго, а тъй като си незапознат и доста надалеч от квалификацията за позицията, която заемаше 16 години изцяло неуместно ", бе позицията на Петър Величков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР