Бившият член на Има такъв народ Иван Иванов, който преди

...
Бившият член на Има такъв народ Иван Иванов, който преди
Коментари Харесай

Натирен координатор от партията на Трифонов акостира в листа на Божков

Бившият член на " ИТН " Иван Иванов, който преди дни обществено разкритикува партията на шоумена Слави Трифонов, е кандидат-депутат от партията на укриващия се в Дубай хазартен необут Васил Божков.

Миналата седмица Иванов излезе с отворено писмо, в което твърди, че в партийната конструкция на " ИТН " в Плевен " се спускат " управителни фрагменти.

От писмото му се разбираше, че е подкрепял Трифонов през последните 5 години- събирал е подписи за референдума, както и за регистрацията на партията. Той е напуснал групировката през лятото на предходната година, на 29 юли във Facebook е написал: " Политическа партия " Има подобен Народ " или по какъв начин обещаната Промяна се оказа следващата добре подготвяна Замяна! Очаквайте скоро с детайлности... ". Обещаните детайлности обаче, най-малко обществено, той дава след повече от 6 месеца- тъкмо преди изборите.

" Партията Ви в Плевен е завладяна от най- огромните нагаждачи, продажници, гъзолизци, интриганти и двуличници в града, а най- наглите от тях са в най- близкото обграждане на Вашият нов Областен координатор и към този момент са си разпределили държавни постове в града ", написа предходната сряда той в писмото, адресирано до Трифонов.

Няколко дни по-късно, в понеделник, в районната изборна комисия в Плевен е подадена листата с претенденти на " Българско национално обединяване " (БНО) на Георги Георгиев – Готи, чиято регистрация употребява Божков, с цел да взе участие в изборите. Втори в листата с кандидат-депутати, а от БНО потвърдиха, че става дума за същия човек.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР