Бившият британски премиер Дейвид Камерън съжалява за хаоса около Брекзит.

...
Бившият британски премиер Дейвид Камерън съжалява за хаоса около Брекзит.
Коментари Харесай

Дейвид Камерън се извини за хаоса около Брекзит, но...

Бившият английски министър председател Дейвид Камерън съжалява за хаоса към Брекзит. Той не крие, че също е обезпокоен за бъдещето и схваща тези, които са гневни от обстановката сега.

Камерън признава, че също има виновност, с цел да се стигне дотук - безпорядък, неустановеност и разделяне.

Какво ще стане с таксата на студентите след Брекзит?

Той обаче към момента е уверен в смисъла на извършения през 2016 година референдум, макар че желанията му са били други - Англия да остане част от Европейски Съюз, само че реформиран.

Това написа Камерън в книгата си For The Record, която излиза по-късно този месец.

Той дава висока оценка на работата си с сегашния министър председател Борис Джонсън, само че не крие, че двамата са имали доста разлики, в това число и за Брекзит.

The Weekс неприятна вест за арест на Борис Джонсън

Европейският съюз евентуално ще даде следващото отсрочване на Брекзит. Това ще е третата сходна процедура за Обединеното кралство. Тя има за цел да се предотврати крахът на страната без договорка, заяви по-рано Business Insider.

Според изтеклата информация, резолюцията на Европейски Съюз планува поддръжка за още едно отсрочване на процеса по член 50, в случай че задачата му е "избягване на "изход без договорка ", осъществяване на общи избори или референдум и анулация на член 50 или да утвърди съглашение за отдръпване.

The Telegraph с още кошмарни вести за Борис Джонсън и Брекзит

Премиерът на Обединеното кралство Борис Джонсън нееднократно е казвал, че няма желание да търси друго отсрочване, макар че депутатите одобриха закон, който го задължава да го направи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР