Бившият аржентински нападател Серхио Агуеро заяви, че може да е

...
Бившият аржентински нападател Серхио Агуеро заяви, че може да е
Коментари Харесай

Агуеро влиза в щаба на Аржентина

Бившият аржентински нападател Серхио Агуеро съобщи, че може да е част от щаба на националния тим на страната за международното състезание по футбол в Катар, което ще се организира в края на годината. Агуеро се е срещнал с президента на Аржентинската футболна асоциация Клаудио Тапия в понеделник.

33-годишният към този момент някогашен футболист разгласи прекратяването на спортната си кариера през предишния декември поради сърдечни проблеми, които наложително сложиха завършек на изявите му на терена.

Аржентинецът разкри, че последните елементи по съглашението с локалната футболна асоциация ще бъдат конкретизирани в идващите седмици и добави, че се надява да участва на жребия за международното състезание, който ще се организира на 1 април.

„ Все още би трябвало да уточним каква ще е ролята ми, само че ще бъда с тима на Мондиала. Имахме прелестен диалог с Клаудио Тапия “, съобщи Серхио Агуеро пред TyC Sports, представен от Българска телеграфна агенция.

„ Искам да прекарам време с играчите. Ще бъда с тима, погаждам се добре с момчетата. Искам да съм покрай тях и да се забавляваме. Искам да намеря метод, посредством който да оказа помощ на националния тим “, сподели още Агуеро.

Бившият нападател на Манчестър Сити и Барселона има 41 гола в 101 мача за Аржентина, като е носил националния екип на три международни шампионати и способства да спечелването на Копа Америка през 2021 година.

Аржентина към този момент си обезпечи място на шампионата в Катар, като заема второ място в квалификациите в зона Южна Америка, на 4 точки от водача Бразилия.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР