Бившият американски президент и фаворит на републиканците за Белия дом

...
Бившият американски президент и фаворит на републиканците за Белия дом
Коментари Харесай

Тръмп определи нелегалните мигранти в САЩ като животни

Бившият американски президент и любимец на републиканците за Белия дом Доналд Тръмп назова незаконните имигранти в Съединените щати " животни, а не хора ". Той направи това в тирада на предизборно събитие в щата Мичиган във вторник, оповестява " Ройтерс ".

Кандидатът за президент изброи няколко престъпни случая, включващи обвинени незаконни в страната. Той предупреди, че насилието и хаосът ще обхванат Америка, в случай че не завоюва изборите на 5 ноември.

" Демократите споделят: " Моля, не ги наричайте животни, те са хора. Казах: " Не, те не са хора, те не са хора, те са животни ", сподели Тръмп.

Припомняме, че по време на изявления Тръмп постоянно твърди, че имигрантите, преминаващи нелегално границата с Мексико, са избягали от затвори и убежища в родните си страни и на тях значително се дължи жестоката престъпност в Съединените щати.
 Доналд Тръмп: Ако не бъда определен, ще последва кървава баня
Доналд Тръмп: Ако не бъда определен, ще последва кървава баня

Бившият президент предсказва завършек на демокрацията, в случай че Байдън остане в Белия дом

Въпреки че наличните данни за имиграционния статут на нарушителите са нищожни, специалисти настояват, че незаконните мигранти в Съединени американски щати не правят закононарушения в по-висок % от локалните жители.

Байдън упреква Тръмп, че е насърчил републиканците да не одобряват закон в Конгреса тази година, което би засилило сигурността по южната граница и би въвело нови ограничения, ориентирани към понижаване на незаконната имиграция.

" Доналд Тръмп взе участие в рискова изразителност, която предизвиква разделяне, ненавист и принуждение в нашата страна, сподели Майкъл Тайлър, шеф по връзките на акцията на Байдън, пред кореспонденти във вторник преди речта на Тръмп. Той предизвиква белите националисти и приветства отвратителното държание на крайнодесните ", сподели Тайлър.

Около 38% от републиканците показаха имиграцията като главен проблем в страната в изследване на Reuters/Ipsos, оповестено в края на февруари, както и към всеки пети самостоятелен. Тръмп постоянно твърди без доказателства, че мигрантите са предизвикали скок в тежките закононарушения в градовете на Съединени американски щати. Във вторник той повтори безпричинно изказване, че латиноамериканските народи съзнателно изпращат своите нарушители в Съединените щати.

Тръмп трябваше да организира протест с поддръжници в Грийн Бей, Уисконсин, след речта си в Мичиган., които биха могли да дефинират дали Байдън или Тръмп ще заеме Белия дом през идната година.

На изборите през 2020 година Байдън победи Тръмп в Уисконсин с по-малко от един %, а в Мичиган с по-малко от три. Очаква се и тази година в двата щата да бъдат с извънредно близки резултати.

Въпреки че и  номинации, те ще вземат участие в първичните избори за президент на своята партия в Уисконсин във вторник.

Екипът на Байдън ще следи за протестни гласове от страна на демократите, ядосани от мощната поддръжка на президентав Газа.
 Тръмп: Имигрантите
Тръмп: Имигрантите " тровят кръвта на нашата страна "

Нови нападки от някогашния президент против Байдън

На първичните президентски избори през февруари в Мичиган, щат с огромно мюсюлманско население, Байдън елементарно завоюва първичните избори, само че повече от 100 000 демократи гласоподаваха " неангажирани ", вместо за Байдън, като митинг против политиката му за Газа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР