Бившият американски президент Доналд Тръмп заведе дело за 100 милиона

...
Бившият американски президент Доналд Тръмп заведе дело за 100 милиона
Коментари Харесай

Тръмп съди племенницата си и “Ню Йорк таймс“ за $100 милиона

Бившият американски президент Доналд Тръмп заведе дело за 100 милиона $ против отчуждената си племенница Мери Тръмп и вестник “Ню Йорк таймс “. Той твърди, че те са взели участие в " подъл скрит план ", с цел да получат данъчните му заявления за следствието на финансите, което донесе “Пулицър “ за вестника, съобщи БГНЕС.

В делото, заведено в окръг Дътчес, щата Ню Йорк, се споделя, че репортерите на “Ню Йорк таймс “ Сюзън Крейг, Дейвид Барстоу и Ръс Бьотнер са провели “обширен кръстоносен поход, с цел да получат поверителната данъчна документи на Доналд Тръмп “.

“Подсъдимите са взели участие в подъл скрит план, с цел да получат поверителни и деликатни записи, които са употребявали за своя лична полза и са употребявали като средство за подправено легитимиране на оповестените им произведения “, се споделя в делото, като се твърди, че те са “мотивирани от персонална възмездие. "

“Ню Йорк Таймс “ и тримата публицисти завоюваха “Пулицър “ през 2019 година за следствието на финансите на семейство Тръмп,. Според борда на премията “Пулицър “ следствието “развенчава изказванията на Тръмп за личното му благосъстояние и разкрива бизнес империя, изпълнена с укривания на налози “.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР