Бившите управляващи с коментар на обявените икономически мерки. ГЕРБ изцяло

...
Бившите управляващи с коментар на обявените икономически мерки. ГЕРБ изцяло
Коментари Харесай

Новият шеф на НАП с досие в системата за източване на данъци, твърдят от ГЕРБ

Бившите ръководещи с коментар на оповестените стопански ограничения. ГЕРБ напълно поддържа апела на финансовия министър за привличане на повече доходи в бюджета. Смятат, че могат да бъдат потребни на служебното държавно управление за привличането им. От ГЕРБ разясниха и оповестените от кабинета ограничения за подкрепяне на бизнеса поради пандемията.

Това, че няма да има безплатна помощ и тя се заменя с заеми не подхожда на рекомендацията на президента Радев, счита Томислав Дончев.

Бившите ръководещи попитаха и дали новия началник на Национална агенция за приходите Румен Спецов е бил експерт по източване на държавната хазна, като дадоха образци.

Проверка против началник на Национална агенция за приходите е казус, заслужен за учебниците по демотивиране на чиновниците и може би спад на приходите, допълниха те. Срамно е началник на Национална агенция за приходите да бъде обвързван с източване на Данък добавена стойност, безапелационни са от ГЕРБ.

Томислав Дончев сподели пред медиите номера на досието на Спецов осведомителната система за надзор на Национална агенция за приходите.



Според тях, компанията на Спецов съществува в системата за източване на налози от дълго време и е получен инспекционен отчет.

Министър Василев сподели, че инспекцията би трябвало да се извърши от прокуратурата, само че всички знаем, че това става при потвърдено закононарушение. А напълно умерено министърът може да подреди тази инспекция на някой от заместниците на господин Спецов, добави някогашният финансов министър Кирил Ананиев.

Моят съвет е неотложно да се употребява осведомителната система на Национална агенция за приходите, която за няколко минути може да покаже цялата истина, добави той.

Нямаме отговор на най-съществения въпрос -откъде се появиха тези хора и кой ги предложи, добави Томислав Дончев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР