Бившите царски министри Пламен Панайотов и Милен Велчев бяха пуснати

...
Бившите царски министри Пламен Панайотов и Милен Велчев бяха пуснати
Коментари Харесай

Велчев и Пайотов бранят кабинета на Слави, Николай Василев бил реформатор, Борисов тръгнал от НДСВ

Бившите царски министри Пламен Панайотов и Милен Велчев бяха пуснати по Нова ТВ да бранят и пропагандират новия кабинет, разгласен от Слави Трифонов. Според Пламен Панайотов неопределено е да се твърди, че Национална движение „Симеон Втори" в този момент се прибирало във властта, тъй като в никакъв случай не е излизало от нея, съобщи царистът, намеквайки за Бойко Борисов. Той подчертава, че по време на тяхното ръководство Борисов е бил на висок пост в Министерство на вътрешните работи, а след това повдигнат от партията и за народен представител.

Трифонов прави доста самоуверен ход, поемайки отговорността с нова държавно управление, само че слага едно огромно предизвикателство, с което не знам дали ще се оправят. След като с в никакъв случай не си съветвал този кабинет, по какъв начин ще го наложиш без да убедиш болшинството в Народното събрание?, пита Панайотов. Той е безапелационен, че по времето на Национална движение „Симеон Втори" не е заченат моделът „ Пеевски “.

Николай Василев е потвърдил че е предан на дела. Нужна е поддръжка от обществото, с цел да се осъществят цели, добави още Панайотов.

Според Милен Велчев, кръговете, които надничат зад държавното управление на Слави Трифонов ще са доста повече загрижени за България, от кръговете, които до в този момент надничаха.

Важният диалог следва. Едва ли Трифонов си прави заблуда, че този кабинет ще мине в Народното събрание без да има разговор сред политиците. Не чух от другите партии, че желаят министри, само че такива диалози предстоят. Едва ли неналичието на поддръжка ще бъде оправдана от партиите със съображения към биографиите на избрани министри. Препоръката ми е с консултирането на това държавно управление да се разясняват и параметрите на бъдещия бюджет. Николай Василев е най-реформаторски настроеният политик. Редно е да бъдат довършени и проверките, които стартира предходният парламент и служебното държавно управление, прикани Велчев. Той подчертава, че назначението на Бойко Борисов по времето на Национална движение „Симеон Втори" не е било инцидентно, минимум инцидентно било тъкмо неговото издиган.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР