Бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев ще представят

...
Бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев ще представят
Коментари Харесай

Петков и Василев представят проекта си в символична софийска сграда |

Бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев ще показват концепциите си за бъдещо присъединяване в политическия живот на страната на следващия ден в 11 часа в неофициална конюнктура. 

Мястото на срещата, на която ще пръсъстват и техни съидейници, е център „ Проджект лаб “ на столичния бул. „ Мария Луиза “ №58. Дали планът ще бъде показан в зала " Хармония " или в кафето на центъра ще зависи от това какъв брой публицисти и симпатизанти ще заявят наличие. 

Срещата ще се излъчва и онлайн във  

Център за обучение, просвета и просвета Проджект Лаб се намира в реновирана и осъвременена постройка, емблематична за Стара София. Преди век тя носи сантименталното френско име „ Жермандре ” и е благосъстоятелност на знатната фамилия Арие – богати индустриалци, разрастващи благотворителна активност и обилно подпомагащи българската просвета. Днес постройката е измежду положителните образци за рекреация на недвижимо културно завещание. 

Утре Кирил Петков и Асен Василев няма обаче да разгласят коя ще е партията мандатоносител на новия им план, научи OFFNews. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР