Бивши кметове на ГЕРБ напуснаха партията, за да станат част

...
Бивши кметове на ГЕРБ напуснаха партията, за да станат част
Коментари Харесай

Валентин Радев коментира дезертьорството на бивши кметове от ГЕРБ при Цветанов

Бивши кметове на ГЕРБ напуснаха партията, с цел да станат част от групировката на Цветан Цветанов.

Атанас Камбитов, Георги Икономов и Кирил Котев към този момент са членове на новия политически план "Републиканци за България ".

Югозападната политическа сцена размести пластовете си, откакто някогашните кметове на Благоевград, Сандански и Банско напуснаха ръководещата партия, с цел да станат част от плана на Цветан Цветанов.

"Доскорошната дясна ръка на Борисов и ГЕРБ не вижда изменничество нито в своите дейности, нито в тези на останалите напуснали членове ", съобщи Цветан Цветанов.

Разрушаването на лостовете в района няма да успее да събори партията, считат нейните членове.

"Прави опити като всички в страната. Той си има личен политически план, обикновено да разпореди очаквания на някои от ГЕРБ, които са разочаровани или незадоволително задоволени от това, което се случва.

Явно има хора, които по някакъв метод се свързват с него. Голяма партия сме, поисквам му триумф ", разяснява депутатът Валентин Радев.

А триумфът на ръководещата партия сегашни и някогашни виждат друго.

"Мисля, че нашата партия е в кондиция. Виждате митинги, опитваме се успешно да премерим пулса, младежите да забележим. Ако нещо има да изправим ще изправим ", разгласи още Валентин Радев.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР